U bent hier

Zangdienst

Vanuit het gezamenlijk programma Bezinning en Inspiratie van de Protestantse Gemeente Losser en Protestantse Gemeente Glanerbrug wordt op 29 mei a.s om 19.00 uur een zangdienst georganiseerd in de Protestantse kerk in Glanerbrug. Zingen is immers inspiratie opdoen! Wat soms met woorden niet kan worden gezegd, kan wel worden gezongen. Zang is vaak dé manier om God de lof toe te zingen. Dat zingen is de afgelopen twee jaar tijdens de corona-maatregelen node gemist. Deze gezamenlijke zangdienst zien we als een mooie inhaalslag.

Tijdens deze dienst zullen zo’n acht tot tien liederen worden gezongen. Er is geen preek, wel worden enkele gedichten gelezen ter overdenking. Na de dienst is er onder genot van koffie en thee de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

De bedoeling is dat gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Losser en de Protestantse Gemeente Glanerbrug zelf hun favoriete liederen aanleveren. Hieruit wordt dan een selectie  gemaakt. Het mogen liederen zijn uit het Nieuwe Liedboek, maar ook Opwekkingsliederen, liederen uit de bundel van Joh. de Heer, Evangelische Liedbundel, Hemelhoog, Liedboek 1973 enz.

Uw favoriete lied kunt u vóór 16 mei doorgegeven aan Wilma ten Bolscher (tel. 053-538 31 52) of mailen naar ds. Hans Kroeskop, dominee@protestantsglanerbrug.nl

Ook staat er in de kerk van de PG Glanerbrug een blauwe box waar u uw favoriete lied in kunt deponeren.

Plaats: Protestantse kerk Glanerbrug, Gronausestraat 1200.
Kosten: Geen, de toegang is gratis
Contact: via Wilma ten Bolscher (tel. 053-538 31 52 of via dominee@protestantsglanerbrug.nl

 

zondag, 29 mei, 2022 - 19:00